Алуа Хелиос Бей

Обзор
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

Хотел Alua Helios Bay наскоро се присъедини към портфолиото на AMResorts, в рамките на марката Alua Hotels & Resorts.

Хотелът е с изключителна локация - директно на плажа на град Обзор, един от най-дългите в България (10 км.). Обзор е разположен на панорамния път, свързващ Южното и Северното Черноморие. Крайбрежните зони край Обзор са уникални по отношение на защита от студени ветрове и комбинация от морски и планински климат. 

Освен за отдих и лечение, предлага възможности за риболов и водни спортове. За любителите на дивата и непокътната природа, само на 9 км. на юг от Обзор са защитената природна местност и плаж Иракли, а на север - защитената местност и плаж Карадере. За любителите на излетите край града в планината има екопътека "Калето" и място за отдих "Първомайска поляна", където има минерален извор. Други близки интересни места са Старият град Несебър, включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство, Слънчев бряг, градовете Варна и Бургас.

Хотелът ви предлага само най-доброто за една пълноценна почивка. Местоположението му позволява прекрасна гледка към изгрева и безкрайния хоризонт на морето. Хотелът предлогат множество съоръжения за отдих, гастрономия, забавление и спорт.

Хотел Алуа Хелиос Бей, идеално разположен в Обзор, предлага 318 стаи от различни категории, които се адаптират към нуждите на всеки клиент. Удоволствието продължава с 2 открити плувни басейна и един вътрешен с детска секция, уелнес зона с голямо разнообразие от възможности, за да можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите желания и нужди, и пълна фитнес зала, за да не спирате да поддържате форма.
За тези, които търсят повече ексклузивност, предлагаме опцията My Favorite Club, която предлага удобства за лично ползване и допълнителни услуги в привилегирована зона.

Хотелът разполага с 4 ресторанта и 5 бара, за да можете да се насладите на пълно и разнообразно гастрономическо удоволствие по време на вашата почивка. А за най-малките клуб Астро ще им осигури вълшебни моменти със занимания и игри, които са специално създадени за тях. Можете също така да се насладите на развлекателните програми, които организираме и които включват шоу програми и дейности за цялото семейство.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Лука Хелиос Бийч Обзор

Хотел Лука Хелиос Бийч предлага на своите гости: открит басейн с бар, лоби бар, основен ресторант, допълнителен ресторант и ирландски пъб.   Вс ..
 

Хотел Сънрайз Ол Суитс Резорт Обзор

Закуска
Сънрайз Ол Суитс Резорт е  разположен покрай брега на морето с лесен достъп от главния път Варна – Бургас. Разстоянието до летище Варна е 65 км, ..
 

Хотел Клиф Бийч Ризорт Обзор

Закуска
Хотелът е разположен високо на скалистия южен бряг в залива на Обзор. Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над бли ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!