Алуа Хелиос Бей

4 звезди
All Inclusive

Удобства

Информация за хотела

Хотел Alua Helios Bay предлага 318 стаи от различни категории, които са адаптирани за нуждите на всеки клиент. Включва множество услуги, които допълват предложенията за отдих, гастрономия, забавление и спорт. Всички стаи имат балкон. Високоскоростният Wi-Fi предоставя на гостите интернет връзка и сигнал с най-добро качество. Удоволствиетопродължава с басейни на открито и на закрито, снабдени с детска част и уелнес зона. Хотелът разполага с многообразие от ресторанти и барове,така че можете да се насладите на богата и разнообразнагастрономическа оферта по време на вашата почивка. А гостите, желаещи повече ексклузивност, разполагат с опцията My Favorite Club. Хотелът предлага само най-доброто за една пълноценна почивка. Местоположението му разкрива прекрасна гледка към изгрева и безкрайния морски хоризонт.

Хотел Алуа Хелиос Бей разполага с 2 открити басейна и един закрит с детска секция, уелнес зона с голямо разнообразие от възможности, така че да можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите желания и нужди, както и оборудвана фитнес зала, така че да можете да не спирате с поддържането на вашата форма. Хотелът разполага с 4 ресторанта и 5 бара, за да можете да се насладите на пълно и разнообразно гастрономическо преживяване по време на вашата почивка. А за най-малките - Астро мини клуб ще осигури вълшебни моменти със занимания и игри, които са специално създадени за тях.

Нашият Astro Club определено е любимо място на най-малките ни гости. Квалифицираният ни развлекателен екип е разработил цялостна програма за занимания: от рисуване върху лица до пеене, танци и водни игри - децата си прекарват чудесно. Освен това на разположение на децата се намира и външна площадка.

ТОП ОФЕРТИ НА ХОТЕЛА

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел Клиф Бийч Ризорт Обзор

Закуска
Хотелът е разположен високо на скалистия южен бряг в залива на Обзор. Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над бли ..
 

Хотел Сънрайз Ол Суитс Резорт Обзор

Закуска
Сънрайз Ол Суитс Резорт е  разположен покрай брега на морето с лесен достъп от главния път Варна – Бургас. Разстоянието до летище Варна е 65 км, ..
 

Хотел Алуа Хелио Бей Обзор

Алуа Хелиос Бей е разположен на самия морски бряг в северната част на Обзор, предлагащ на своите гости разнообразие от услуги и удобства. Хо ..