FAQ

Какви са стъпките, за да си закупия почивка в България?
Тъй като държим винаги клиентите ни да получават максимално адекватно обслужване в www.onfire.bg променихме подхода, спрямо стандартния и всички резервации за хотели в България се правят от наши служители.

РЕЗЕРВАЦИЯЕдинственото, което трябва да направите като клиент е да позвъните на посочения в офертата телефон или да пишете на имейл адреса. Наш служител от отдел "Резервации" ще вземе данните ви - брой възрастни, деца и желани дати на настаняване и ще придвижи резервацията към хотела. 

След като резервацията Ви е потвърдена писмено от хотела, ще се свържем с Вас, за да я потвърдим и от наша страна и ще Ви насочим към кректния вариант в офертата и брой ваучери.

ЗАКУПУВАНЕ НА ВАУЧЕРИ

След като резервацията Ви вече е потвърдена и има запазена стая за вас, следващата стъпка е закупуване на ваучери.От падащото меню над зеления бутон "КУПИ СЕГА" трябва да изберете коректния вариант на офертата. След това изберете броя ваучери и кликнете на бутона "КУПИ СЕГА".

Системата ще Ви прехвърли към страницата, в която ще видите поръчката си. Ако желаете да заявите още ваучери може да кликнете върху бутона "ПРОДЪЛЖИ ДА ПАЗАРУВАЩ"
В противен случай, за да завършите поръчката натиснете върху бутона "ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД". Ако имате вече регистрация може да влезете с имейл и парола или да направите нова.
Единствената информация, която искаме от вас е:
  • Имейл адрес, за да може да Ви изпратим ваучерите, след като бъдат заплатени.
  • Име и фамилия, за да може да издадем ваучерите на Ваше име
  • Телефон за връзка, за да можем да се свържем с Вас ако важна информация, която вярваме, че трябва да знаете.
След като влезете в профила си ще може да изберете и начин на плащане - Банков превод, каса на Изипей, кредитна или дебитна карта, микросметка в epay.bgКогато заплатите, ваучерите ще бъдат издадени и изпратени на посочения от Вас имейл адрес. 

Покажете ги на рецепция при настаняване в хотела и се насладете на почивката си.