FAQ

Как се ползва Ваучера?
Ваучерът ви дава право да ползвате отстъпка за стоки или услуги, предоставени от нашите партньори. Запознайте се внимателно с условията за ползване на ваучера - те са различни за всяка оферта. Понякога се налага предварителна резервация, записване на час и т.н. Преди ползване на услугата покажете ваучера или дайте на служителите неговия номер е таен код. След ползване на услугата или при заплащане на стоката или услугата предайте ваучера и се възползвайте от намалението.
Ваучерите имат ли срок на валидност?
Да, ваучерите на onfire.bg имат срок на валидност, изрично посочен в условията на офертата и на самия ваучер.
Как да платя?

Плащане с дебитна кредитна карта

Може да заплатите поръчката си с дебитна или кредитна карта. За целта е необходимо да изберете опцията за плащане с дебитна/кредитна карта при завършване на поръчката и ще бъдете препратени към виртуален ПОС терминал, за да направите плащането. Виртуалният ПОС терминал не се намира на сървърите на www.onfire.bg и ние не получаваме достъп до информацията за картата ви. За сигурност на клиентите ни ПОС терминалът се намира на сървърите на Банк Сервиз, като самата транзакция е защитена с SSL сертификат.

 Плащане чрез Epay.bg

Ако имате акаунт в epay.bg може да изберете тази опция за плащане и да се възползвате от възможността за извършване на транзакции чрез Микросметка или регистрирани кредитни и дебитни карти в системата на epay.bg


Плащане в брой (Easypay)

Плащанията в брой към onfire.bg стават на каса на Изипей. Такива каси има над 1500 в цялата странa. От страницата на офертата кликнете бутона "Купи". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите с EasyPay. Вземете Вашия  платежен номер.
Отидете на каса на Изипей, кажете, че искате да направите плащане към интернет търговец и направете, дайте Вашия платежен номер и съответната сума. Веднага щом осъществите плащането, Вашият ваучер ще бъде автоматично издаден. Ще го намерите в страницата Моите Ваучери, след вход с Вашия e-mail адрес и парола.


Плащане по банков път

Можете да заплатите ваучера си от всяка една българска банка.


От страницата на офертата кликнете бутона "Купи сега". Попълнете Вашите данни и посочете, че желаете да платите по банков път.

Направете банков превод не по-късно от 24 часа след приключването на офертата

Можете да заплатите съответната сума от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете кода за плащане, който сте получили на имейл адреса си.