Вилно Селища Пирин К-с Камчия

Камчия

Удобства

Информация за хотела

Намира се на 25 километра на юг от Варна, в непосредствена близост до уникалния природен резерват „Камчия“ и обширните и чисти плажове на българското черноморие, сред тишината и спокойствието на вековната гора.
 
  • 5 мин. от плажа
  • 10 мин. от природен резерват „Камчия“
  • 30 мин. от центъра на Варна
  • 30 мин. от летище Варна
  • 25 км от Варна
  • 10 м от автобусна спирка
Вилно селище „Пирин“ разполага с 19-триместни стаи и 11 двуетажни вили с просторни тераси с невероятен изглед към морето и вековната гора. Хотелската част на „Пирин“ предлага 19 – триместни стаи. Елегантни и комфортни, те са идеалното място за почивка с любимите за Вас хора. Просторните тераси с уникална гледка към вековната гора, допринасят за пълноценната и незабравима почивка, която заслужавате.

Хотелската част на Вилно селище „Пирин“ предлага 19 - триместни стаи. Елегантни и комфортни, те са идеалното място за почивка с любимите за Вас хора. Просторните тераси с уникална гледка
към вековната гора, допринасят за пълноценната и незабравима почивка, която заслужавате.

Вилно селище „Пирин“ разполага с 11 двуетажни вили с 82 модерни студиа с изглед към морето и вековната гора. Видове студиа:

Студио със спаля и мека мебел
Студио със спалня и две единични легла
Студио с по две, три и четири единични легла

Гостите на обновения панорамен ресторант „РЕКА МОРЕ ОКЕАН“, намиращ се на брега на морето, могат да се насладят на разнообразно меню от характерната национална кухня до най - изисканите
средиземноморски деликатеси.Ресторанът работи а-ла-карт или при желание на гостите - по предварително уточнено меню, включено в пакета услуги.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!