Спа Хотел Парадайс Цигов Чарк

к.к. Цигов Чарк
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

СПА ХОТЕЛ ПАРАДАЙС
 
предлага отлични условия за комфортна почивка, възстановяване и релакс. Инфраструктурата на хотела  предлага много добри условия за провеждане на различни мероприятия, семинари, конгреси,  обучения, семейни тържества.
 
През последните 1-2 десетилетия вниманието на лекарите се насочи от лечение на болния човек към профилактика на здравия.
 
Следвайки световните тенденции, един от приоритетите на нашата бизнес стратегия е не към лечение на болния, а към осигуряване здраве на здравия турист.  Предпочитанията на голям процент от съвременните туристи в последните години са с насоченост към СПА и уелнес туризма.
 
Нашият приоритет е най- масовата целева туристическа група – тази на здравия човек. Изграден е СПА център,  достъпен както за настанените в хотела така и за външни посетители.
 
Гостите на хотела се радват не само на перфектното обслужване, а и на красивата природа заобикаляща сградата, чистия боров въздух и просторна гледка към язовира.
 
КК Цигов Чарк е известен със специфичните  природни ресурси и уникален  планински климат. Те очертават бъдещото налагане на туризма като особен вид туристически продукт, който да съчетава здравния и рекреационния туризъм, с биоклиматичния и балнеологичния ресурс на местността в комбинация с географското й разположение.
 
Концепцията на СПА и Уелнес хотел Парадайз е да се следват световните тенденции в туризма или иначе казано връщането на туристите към природата, здравословния начин на живот в комбинация с премерен лукс, предлагане на съвременни СПА продукти и процедури в комбинация с  уникалният климат на района.
 
Помагайки на хората да възстановят баланса между дух и тяло, да намалят нивото си на стрес, те отново ще се възползват от услугите на хотела. Целта е да се създаде нов начин на живот за гостите, който те да следват дълго след като престоя им в хотел Парадайз е свършил, да си тръгнат с усмивка и да почувстват необходимост да се възползват отново от предлаганите в хотела услуги.
Booking.com

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!