Оазис Бийч Клуб Ризорт Лозенец

Лозенец

Удобства

Информация за хотела

Оазис Бийч Клуб е красив и изискан курорт, съчетаващ възможности за придобиване на луксозен недвижим имот и незабравима почивка на морския бряг.

Курортът се състои от ваканционни жилища от висок клас, притежавани от отбрана клиентела, а също така и Lifestyle хотел със СПА център, открити басейни, ресторанти, барове и невероятен плаж. Предлаганите от нас продукти, услуги и добре обученият персонал ни позволяват да се грижим за всички наши гости с неподражаем стил в спокойна и уникална обстановка.

Разположен на самият бряг, между източните склонове на Странджа планина и Черно море, с плаж с широчина над 30 метра и дължина 1.5 км., луксозният морски курорт ви посреща в зеления си оазис с площ 22 000 кв. м. Той е проектиран в средиземноморски стил като запазва естествената красота на околната флора и прилежащия ѝ терен. Курортът процъфтява в контрасти, като всеки елемент подчертава следващия. За да се запази екологичното равновесие на природата, за изграждането на курорта са използвани само природни и екологично чисти материали. Ето защо 60% от площта на курорта е заета от пешеходни пътеки, зелени площи, екзотични растения и детски площадки.

В уникалната атмосфера на нашия курорт, ние предлагаме на нашите гости незабравими изживяваия под формата на Lifestyle хотелски услуги. Ние настаняваме гостите си в просторни, модерни и луксозно проектирани апартаменти, съобразени с най-новите тенденции в туризма.
Предлагаме Ви два крайбрежни басейна, разнообразие от спа и масажни процедури, както и ресторант в средиземноморски стил.

За удобство на всички гости, предлагаме безплатен подземен и открит паркинг, както и безплатно зареждане на вашия електромобил. За спокойствието и сигурността се грижи нашият 24-часов отдел за сигурност и видеонаблюдение. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен климатик и всички помещения на комплекса разполагат с високо- скоростен безжичен интернет.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел АТМ-Хавай Лозенец

Това място за настаняване е на 2 минути пеша от плажа. Хотел АТМ Хавай Лозенец се намира само на 100 метра от пясъчен плаж. Предлага лесен достъп д ..
 

АТМ хотел Грация Лозенец

Хотел Грация се намира в село Лозенец, община Царево, на брега на Южното Черноморие, на 75 м от летище Бургас. Хотел Грация е в тих и спокоен ра ..
 

Оазис Дел Сол Лозенец

Разположен на 70 км от летището Бургас, Hotel Oasis Del Sol - Front Beach Лозенец предлага трансферна услуга, паркинг услуга 24-часова охрана, какт ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!