Ливански ресторант Ориент - Феста София Хотел

София
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

Детайли

  Работно време: 11:00 - 23:00 ч
  40 места
  100 кв.м.
  Ливанска кухня
  Официални вечери
  Сватбени тържества в тесен кръг
  Коктейли
  Рождени дни
  Юбилеи и лични чествания

Описание
Ливанският ресторант "Ориент" разполага със 40 места и се отличава с уникална ориенталска атмосфера. В приятна и уютна обстановка, всеки гост може да се наслади на традиционна ливанска кухня. Едно от най-ценните преимущества на ресторант "Ориент" е уникалният по рода си екип от Ливански кулинари.
Ресторантът предлага изключително разнообразие от вкусове като Баба Гануш, Мутабел, Пържено къбби, Хумус "Бейрути", Самбусек, Манкуш и много други ливански изкушения. И разбира се задължителното арабско кафе след обяда или вечерята.

По-изтънчените гости могат да се насладят и на аромата на наргилето. Изтокът носи нещо очарователно, нещо предизвикателно и то може да се усети най-вече в храната.
Ресторант "Ориент" е предпочитано място както за бизнес срещи, обяди и вечери, така и за частни срещи, официални тържества или романтични вечери в елегантна обстановка.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел Земята и Хората София

Лесно достъпен, в непосредствена близост до две главни пътни артерии, хотел „Земята и Хората“ предлага възможност за пълноценна почивка на спокойно ..
 

Парк Хотел Витоша

Закуска
ВИТОША Парк Хотел **** е забележителен акцент от модерния дух на южна София.  Позиционирането на хотела е съобразено с неговата лукс категория и ..
 

Бест Уестърн Хотел Европа

Закуска
4-звездният БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа предлага всички услуги и удобства, очаквани от туристите и бизнес пътуващите. Удобното местоположение, луксоз ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!