Комплекс Калина Долна Баня

Долна Баня

Удобства

Информация за хотела

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВИЛИТЕ:
 
  • 1-ви етаж: Хол с мека мебел, трапезария, кухня (оборудвана), тоалетна и килер.
  • 2-ри етаж: Две спални с едно двойно и две единични легла, всяка с отделна баня и тераса.
  • Разполагат с камина, сателитна телевизия и безплатен Wi-Fi интернет.

Комплекс Калина се състои от 56 еднофамилни къщи.

Разположен е на площ от 10 000 кв./м. и се намира се в полите на Рила планина в слънчевия град Долна Баня, на 17 км. от Боровец и 78 км. от София.
Комплекса е подходящ за почивка и отдих през цялата година. Разполага с два открити басейна с питейна вода – за възрастни и детски. На разположение също така е зала с големина около 100 кв./м. подходяща за семинари, зелени училища и др. Всяка от вилите е с жилищна площ 95 кв./м. и е напълно обзаведена, с малък двор и 1 паркомясто.
 
Развлечения:
 
Ски и сноуборд уроци и оборудване
 
Нашите партньори ще се погрижат Вие да получите най-доброто и адекватно обучение, от професионални сноуборд и ски инструктори, както и екипировка от висок клас, за постигане на максимални резултати при практикуване на зимните спортове. За целта също така е нужно предварителна оценка на нивото на бъдещия ученик и съответно нужното за него оборудване.
Конна езда
 
Школата на Буч – Огнян и Васил Стойчеви е известна от 30 години в областта на туризма. Тя съчетава обучението в ездови умения с удоволствието от езда сред природата. Техните коне са специално обучени за работа с деца и начинаещи ездачи. По маршрутите туристите имат възможност да се насладят на красиви природни картини, традиционното българско гостоприемство, съчетано с вкусни, домашно приготвени ястия и напитки. Ще се запознаят с нашето богато историческо минало, с нашите архитектурни и природни резервати, лековити извори, автентичен фолклор и древни обреди.
 
Колоездене
 
На ваше разположение комплекса предлага планински велосипеди, с които да разгледате прекрасната природа още по-отблизо. За напреднали байкъри, търсещи екстремното предлагаме връзка с Маунтин Байк Парк – Боровец, където ще можете да се насладите и затвърдите свойте умения.
 
Риболов
 
Предлагаме спортен платен риболов и атрактивен екстремен риболов за балканска пъстърва.
Уроци по летене
 
Всеки някога е мечтал да полети. Сега можете да сбъднете мечтата си! Въздушен полет за авантюристи, подходящ за любителите на силни усещания. Бръснещ полет над реки, язовири и гори ще накара сърцето и на най-закоравелия смелчага да забие учестено. Елегантният самолет гарантира едновременно сигурност и забавление.
 
Масаж
 
Предлагаме голям асортимент от масажи, всеки от които се характеризира със специфични техники и похвати, водещи до лечебен ефект и приятни усещания. По желание на клиента предлагаме също индивидуален масаж или процедура, която може да комбинира нашите различни масажи, продукти или уреди. Ние можем да направим масажа по-интересен и уникален за Вас, за да бъдем максимално полезни.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!