Хотел Свети Никола Несебър

Несебър
3 звезди

Удобства

Информация за хотела

Хотел Свети Никола се намира в старинен град Несебър. Старият Несебър е тесен полуостров, свързан със сушата чрез шосе, издигащо се над морската повърхност. 

Несебър е едно от най – привлекателните туристически места по българското Черноморие. Определен от ЮНЕСКО през 1983 за световно културно наследство, малкото градче привлича близо милион посетители годишно. По тесните павирани улички една до друга са наредени красиви дървени къщи, строени миналия век, а в малките им дворове изобилстват смокинови дървета и лози. В Несебър има четирдесет църкви, които са остатък от съжителството на двете православни общности – славянската и гръцката, населявали тези земи през средните векове.

Свети Никола е хотел три звезди, разположен в старинната част на град Несебър. Хотелът предлага уютна обстановка със 26 легла, ресторант, паркинг и прекрасен изглед към морето. Св Никола е чудесно място за почивка отдих и развлечения.

С удоволствие и професионализъм се грижим за добрата почивка на своите гости. В хотел «Св. Никола» осигуряваме уют, лукс и съвременни удобства - идеалното съчетание за лятна почивка в чудесния Несебър.

Гостите на хотела ползват безплатно:

кабелна телевизия
климатик
паркинг (ограничен брой места, само с предварителна резервация)
обмяна на валута
Срещу допълнително заплащане

мини бар
рум сървис
интернет достъп
директна телефонна връзка със страната и чужбина
бизнес услуги – факс, копирни услуги, скенер
индивидуален сейф за ценности – във всяка стая
пране, химическо чистене и гладене

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Мелса Кооп Несебър Хотел

Хотел Мелса Кооп е разположен в центъра на гр. Несебър и се намира в непосредствена близост до провлака, свързващ стария и новия град. Хотел М ..
 

Хотел Мираж Несебър

Закуска
Хотел Мираж се намира на самия бряг на южния плаж на град Несебър.На 500 метра от старият град.Построен е 2008г.и пуснан в експлоатация 2009г. Н ..
 

Оазис Парк Хотел Несебър

Хотел Оазис Парк се намира до плажа в Несебър, на километър от Стария град. Той предлага открит басейн, парк с площ 11200 кв. метра и а-ла-карт рес ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!