Хотел Славова Крепост Мелник

Мелник
5/5 оценка
Комфорт
Храна
Чистота
Удобства
Цена/Качество
Цялостна оценка
ОСТАВИ МНЕНИЕ И ОЦЕНКА ЗА ХОТЕЛА, ВЕЧЕ 1 ГО НАПРАВИХА

Удобства

Информация за хотела

Хотел "Славова Крепост" е разположен в центъра на град Мелник, на 50 м. от площада. Хотелът носи името на крепостта на Алексий Слав, датираща от 9 век след новата ера и намираща се на хълма срещу него.
 
Със своите 9 двойни стаи, 3 тройни стаи, 1 студио, 2 малки апартамента и 1 луксозен апартамент с джакузи - всички оборудвани с климатик, телевизор, локално отопление и достъп до интернет, с механата, винарската изба и поздемният си паркинг, хотелът предлага на своите гости перфектни условия за пълноценна почивка. Вътрешната архитектура на хотела, с дървените си тавани и каменни стени, е издържана изцяло във Възрожденски стил.

Атмосферата Ви връща векове назад. Откриващата се панорамна гледка от терасите на хотелските стаи на старите мелнишки къщи ще Ви потопи напълно в архитектурния резерват и ще ви върне назад във времето. И нищо чудно мислите Ви да започнат да препускат през минало, настояще и бъдеще, защото ще попаднете на място, на което историята е отредила важно значение през вековете.
 
Хотел "Славова Крепост" Ви предлага перфектни условия за почивка и развлечение. Хотелът разполага с 9 двойни стаи, 3 тройни стаи, 1 студио, 2 малки апартамента и 1 луксозен апартамент с джакузи. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, локално отопление и достъп до интернет.
Механата на Хотел "Славова Крепост" разполага с две зали, всяка от тях с по 32 места, както и с лятна тераса, откриваща прекрасна панорамна гледка към красивия Мелник.
 
Интериорът е издържан изцяло в дърво и камък. Хладно през лятото и уютно до камината през зимните месеци, в механата ще се почувствате удобно и приятно, независимо дали сте сам, с близък човек или с голяма компания.
 
Изкусителните гозби от старите книги ще подчертаят и допълнят аромата и вкуса на мелнишкото вино, любимата напитка на Уилям Чърчил, който навремето си я поръчвал лично от Мелнишките изби. А нашата изба е на една ръка разстояние от вашата маса, защото е пряко свързана с механата.
 
За Вас, които искате да се откъснете от напрегнатото ежедневие, да подарите на себе си и на близките си прекрасни моменти на спокойствие, или да се повеселите на воля в любимата Ви компания - механата на хотела ще ви подари вкусни и незабравими мигове.
Виното е магия, Мелник е очарование, а Хотел "Славова Крепост" съчетава и двете. Чувството на радост и спокойствие се допълва от опиянинето и аромата на традиционното Мелнишко вино - известно на аматьори и познавачи със своя ненадминат лек вкус, богат букет от аромати и специфично ухание на природа, неподправеност и естествени съставки. Насладете му се.
 
В хотела се намира стара изба на около 200 години. Избата се състои от три самостоятелни галерии, към всяка от които е изкопан собствен отдушник, осигуряващ постояннен приток на свеж въздух.
 
С постоянната си средногодишна температура от 14 градуса по Целзий и естествената си вентилация избата създава нужните условия за отглеждане и съхранение на прочутото ни Мелнишко вино, което можете да дегустирата директно от бъчвите.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Росица Добрева-Станкова на 28.09.2015 в 22:22
Престоят ни бе прекрасен! За нашето удобство с усмивка се грижеха съдържателите и служителите на хотела. Храната бе страхотна! С удоволствие ще се върнем пак. Горещо препоръчваме!
Хотел Славова Крепост Мелник 5 5 5