Черноморец Хотел Приморско

Приморско
2 звезди

Удобства

Информация за хотела

Хотелски комплекс Черноморец се намира на около 150 м от плажа в една от най-красивите морски зони по нашето Черноморие - курортния град Приморско. Тук на ваше разположение са два басейна, бар - басейн, ресторант, паркинг, обширен двор, интернет клуб, медицински център, спортни игрища за футбол на малки и на големи вратички и волейбол, комбинирано игрище за баскетбол, волейбол, тенис на корт, хандбал.

Комбинацията между морския въздух и близостта на гората прави района подходяща дестинация за групов, детски и семеен туризъм. Пътят от хотела до плажа в Приморско минава през малка търговска уличка и живописен въжен мост над река "Дяволска". Комплексът разполага със собствено място на плажа, охранявано от 8 до 18 часа.

Хотелски комплекс Черноморец предлага различни възможности за настаняване в стаи с две и три легла в корпуси В и С и в блок стаи с по две и три легла в корпус А. Блок стая е тип хотелско студио, състоящо се от две самостоятелни стаи, всяка със собствена тераса, стандартно хотелско обзавеждане за категория две звезди и общ санитарен възел. В блок стаята съществува възможност за настаняване " 2 + 4 " и " 3 + 3 ", всички легла са основни, с матраци. Корпус В предлага възможност за настаняване по тройки в стаи с телевизор.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Даяна Хотел Приморско

Разположен на 20 метра от плажа в Приморско, семейният хотел Даяна предлага съвременно обзаведени помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi интерн ..
 

Алба Фемили Приморско

Закуска
Алба Фемили е двузвезден семеен хотел, намира се в северозападната част на Приморско, на около 300 метра от Северния плаж на града и на същото разс ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!