Аква Парадайз Ризорт Равда

Равда
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

Аква Парадайз Ризорт е запомнящ се хотелски комплекс с многофункционална инфраструктура, предлагаща разнообразни туристически и бизнес услуги, чудесни условия за отдих, активна почивка и спорт. Той е разположен на 500 м. от плажа на с. Равда, в непосредствена близост до град Несебър.

Гостите на комплекса получават безплатен вход за най-атрактивния аквапарк в България – „Аквапарк Несебър“.

Тематични ресторанти
Разнообразие от вкусове и деликатеси ще намерите в един от трите наши концептуални ресторанта.

Спа Център
Модерният спа център предлага широка гама от процедури за красота и здраве на площ 800 м2. Включва вътрешен басейн, джакузи, термална зона, сауна, масажи и терапии (доп. заплащане) и зона за релакс.

Конферентният център е с максимален капацитет 400 места и площ 680 м2, от които 459 м2 зали. Изграден е по начин, даващ възможност за разделяне чрез звукоизолиращи стени на няколко по-малки зали, което позволява едновременното провеждане на различни събития. Той предоставя най-модерно техническо оборудване и високоскоростен оптичен интернет.

На обща площ от 36 237 м2 гостите ще получат висококачествена хотелска услуга, съчетаваща модерно настаняване, отлично и разнообразно хранене в един основен и два тематични ресторанта: италиански и средиземноморски.

Амфитеатър, професионална анимация за деца и възрастни, четири открити и три вътрешни басейна, спортни игрища, зони за релакс и игри на открито и закрито , модерен СПА център са сред многото възможности за развлечения, предоставени на гостите на хотела.

Голямата зелена територия, прецизното зониране на инфраструктурата, нейната пълнота и съвременни архитектурни решения са предпоставка за почти целогодишно обслужване. Нашата цел е да бъдат привлечени туристи от различни националности и от всички възрасти, които са обединени от желанието за съвременен и здравословен начин на живот и почивка.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!