Possidi Paradise Hotel

Possidi
4 звезди
3/5 оценка
Комфорт
Храна
Чистота
Удобства
Цена/Качество
Цялостна оценка
ОСТАВИ МНЕНИЕ И ОЦЕНКА ЗА ХОТЕЛА, ВЕЧЕ 1 ГО НАПРАВИХА

Удобства

Информация за хотела

Разстояние до:
 
  • Център (110 KM)

Настаняване в хотела от: 15:00
Напускане на хотела до: 11:00

Possidi Paradise е 4-звезден хотел на полуостров Касандра в Халкидики с прекрасно разположение на брега на морето и отлични съоръжения.

Прекарайте известно време релаксирайки около басейна или на плажа с напитка от бара. По-късно можете да се насладите на вкусна кухня в идеалната атмосфера, създадена от шума от вълните.

Ако всичко това не е достатъчно да Ви отпусне, хотел Possidi Paradise разполага със сауна и хидромасажна вана. За децата има детска площадка и зала за игри.

Стаите на хотел Possidi Paradise са просторни и модерни. Те разполагат с климатик, безплатен Wi-Fi, сателитна телевизия и хладилник.

За всички гости се предлагат наем на автомобил и туристическо бюро.

Хотелът е разположен в Possidi Kalandras, където борови хълмове стигат до златистите плажове и тюркоазените води на Халкидики. 

Провери за свободни места и цени (търсенето е за едно помещение)

Подобни хотели

Atrium Hotel - Chalkidiki

Разстояние до:   Летище (110 KM) Плаж (0.8 KM) Град център (0.5 KM) Настаняване в хотела от: 14:00 Напускане на хотела до: 12:00 ..
 

Potidea Palace Hotel

Разстояние до:   Летище (55 KM) Плаж (0 KM) Град център (2 KM) Настаняване в хотела от: 14:00 Напускане на хотела до: 12:00 Х ..
 

Pallini Beach Hotel

Разстояние до:   Летище (78 KM) Плаж (0 Meters) Автобусна спирка (100 Meters) Град център (1.5 KM) Настаняване в хотела о ..
 

Коментари

Румен Маринов на 11.05.2018 в 10:26 Рейтинг: 3
Почивах от 01 до 08 2018г.Местополужението е прекпасно,плажът е много добър.Храната в хотела по програма Ол-инклузив е лоша.Водата си я купувахме,по време на хранене се предлагаше филтрирана чешмяна вода.Само за закуската може да се каже че отговаря на претенцията за 4-звезди.Стаите бяха не проветрени.а чаршафите прежълтяли и имаха петна.Бяха сменени след мои две зебележки.Като цяло не отговаря на четирите звезди.Само мястото и плажа и морето са хубави.
Possidi Paradise Hotel 3 5 5