Хотел Мидия Фемили Ризорт Ахелой

Ахелой
3 звезди
All Inclusive

Удобства

 
  • Басейни
  • Собствен плаж
  • Водни пързалки
  • Шезлонги 
  • Интернет на рецепция и в ресторанта
  • Паркинг

Информация за хотела

Разположен е на терен от 36 000 кв.м. Състои от няколко сгради с общо 600 апартамента, както и с  обширни свободни пространства около сградите: зелени площи за отдих, алеи за разходка, паркинг.

Вълшебството да си на първа линия и само на крачка от морето.

Незабравими изгреви и романтични залези предлага в пакет Хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт ***, който се намира до плажа на китното черноморско градче Ахелой. Вдъхновяващите гледки от терасите са бонус за всеки.

Разположен е на терен от 36 000 кв.м. Състои от няколко сгради с общо 600 апартамента, както и с  обширни свободни пространства около сградите: зелени площи за отдих, алеи за разходка, паркинг. Комплекс Мидия Фемили Резорт се поддържа и управлява от „МГР мениджмънт” ЕООД, дружество, което е собственик на 320 стаи и апартаменти, както и на всички търговски  площи на територията на комплекса.

Хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт *** предлага едно изцяло ново преживяване за лято 2022 за всеки, решил да прекара лятната си ваканция при нас. Тематичните уикенди, арт събития, фестивали и рок концерти ще са една малка част програмата, която сме подготвили,  както за гостите на комплекса, така и за всеки решил да стане част от нашата емоция. 

Тематичните спортни уикенди с гостуващи инструктори са част от програмата ни. Предлагаме воден спиниг в един от басейните ни, както и зала с фитнес оборудване за тези, които искат да бъдат винаги във форма. Двата ни огромни басейна са прекрасна възможност за релакс.

За високото качество на вашата почивка, фермерите на хотелски комплекс МИДИЯ Фемили Ризорт се грижат с най-прясната и жива храна – откъсната преди минути от плодовете и зеленчукови градини на комплекса, току що изваден от питата мед и прясно приготвен хляб.

Можете дори да планирате здравословно и диетично меню с гарантирано чисти продукти. Комплексът разполага с два ресторанта, специален кът за споделена кухня, бар и супермаркет.

Ползването на паркинг е безплатно, но местата са ограничени. Не е възможно предварителното резервиране на паркоместа.

ТОП ОФЕРТИ НА ХОТЕЛА

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация