Представяне: Хотел МУРИТЕ – Банско

Почивка през цялта година в хотел Мурите до Банско

Клуб хотел Мурите е разположен между ски курорта Банско и гр. Разлог в местност, разкриваща красиви гледки към близките планински върхове. Като целогодишен комплекс, хотелът предлага прекрасни условия както за лятна почивка в планината, така и за зимна ски ваканция.

 

Клуб хотел Мурите - Банско
Клуб хотел Мурите – Банско
Клуб хотел Мурите е разположен в няколко сгради – Азалия (основна), Орхидея и Камелия

Комплексът се състои от няколко сгради, в които са разположени просторни, луксозно обзаведени стаи за двама и апартаменти, подходящи за по-големи семейства.

Основната сграда на комплекса е АЗАЛИЯ, като в нея е разположен СПА центъра и закрития басейн на хотел Мурите. В неините 96 луксозно обзаведени стаи и апартменти ще успеете да релаксирате независимо от сезона.

В сграда Азалия ще намерите:

  • Рецепция на хотела
  • Лоби бар, с притегаелната през зимата камина
  • Ресторант
  • Нощен бар
  • Зала за игри
  • Конферента зала
  • СПА център
  • Вътрешен басейн
Мурите Банско - басейн
Мурите Банско – басейн

 

Сгради Орхидея и Камелия:

  • Намират се на около 30 метра от основната сграда
  • 130 апартаменти и стаи с модерно обзавеждане

 

Басейни

За лятната почивка на гостите хотелът предлага изключителната възможност да се използва външният басейн, докато се наслждавате на невероятните планински гледки. През зимата на разположение е отопляемият вътрешен басейн, подходящ за плуване, както и разнообразните услуги на спа центъра. Най-малките гости може да използват специалния детски басейн на хотел Мурите.

 

Ресторант и изхранване

Ресторантът на хотел Мурите предлага разнообразна национална и интернационална кухня. За гостите на хотела, който са настанени на база All Inclusive се приготвят специални ястия за закуска, обяд и вечеря, поднесени ефектно на богата блок маса (шведска маса).

All Inclusive в Клуб хотел Мурите
All Inclusive в Клуб хотел Мурите

Хотелът е пионер в ограничаване разхищението на храна, като въвежда системата STOP FOOD WASTE.

Хотел Мурите предлага и много добри условия за семинари, тийм билдинг и събития от всякакъв вид. Конферентните зали са обурудвани с модерна техника и може да настанят удобно голям брой участници.

Можете да направите виртална разходка из хотел Мурите, стаите и луксозните общи части от тук

В onfire.bg винаги се стремим да предложим на клиентите си най-изгодните оферти и ваучери за почвика в Клуб хотел МУРИТЕ!

Повече информация и оферти за хотел Мурите

В специалната страница, отделена за хотела на www.onfire.bg може да намерите пълна информация за хотела, както и най изгодните оферти за почивка в Мурите – Банско

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *