НОВО: Онлайн резервация за почивка в Гърция!

Директни резервации за Гърция в www.onfire.bg в реално време. Вижте как!

През последните няколко години в www.onfire.bg се стремим да предложим голямо разнообразие от оферти за почивка в най-добрите български хотели. Този летен сезон обаче е различен.

19029_Lagomandra-Beach-Hotel-01

От опита, който придобихме с желанията на потребителите на сайта за Лято 2016, си поставихме за цел да предложим огромно разнообразие и от хотели и вили за почивка в Гърция.

В момента на платформата на www.onfire.bg има над 70 активни оферти за хотели, разположени на полуостров Халкидики (Ситония, Касандра, Атон), Олимпийска ривиера, о. Тасос и о. Корфу. В следващите няколко дни планираме да утроим броя на оферти и дестинации в Гърция, за които потребителите ни ще имат възможност да правят директни резервации в реално време.

КАКВО Е РАЗЛИЧНОТО ПРИ НАС?

Благодарение на високоефективната система за работа с хотелите, предложенията на www.onfire.bg за почивка в Гърция са на изключително конкурентни цени за същото ниво и качество на настаняване (екипът ни винаги се стреми да предложи най-ниската цена за всеки един хотел и период).
Към момента потребителите ни могат да резервират почивка за периода до края на месец май в 4* или 5* хотели с намаление между 40% и 50%.
Ето само някои от хотелите:

 

anastasia resort

Anastasia Resort 5* – Halkidiki – До 40% намаление за резервации направени до 15.06

kassandra palace

Kassandra Palace – Halkidiki, намаление до 50% за резервации направени до 15.06

paradise kriopii

Paradise Kriopigi – до 40% намаление за резервации направени до 15.06

 

alia-palace

Alia Palace 5* Халкидики – до 50% намаление за резервации направени до 15.06 

Освен за конкурентни цени, поработихме доста упорито и да предоставим възможност за директна онлайн резервация в реално време. Всеки потребител на www.onfire.bg, който иска да резервира лятната си ваканция в Гърция, може да го направи веднага в реално време.

  • Без излишни уговорки
  • Без нужда от допълнително потвърждение на резервацията
  • Без необходимост от посещение на офис

Изградената резервационна система предоставя АКТУАЛНИ цени и наличност на свободни помещения в РЕАЛНО ВРЕМЕ. Всеки може да провери дали за желания от него период има свободни помещения и колко би струвала цялата му почивка. Клиентите на www.onfire.bg няма нужда да чакат ценова оферта, потвърждение на резервацията или да заплащат предварително, без да са сигурни, че имат 100% гарантирана резервация.

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ ПО РЕЗЕРВАЦИЯ И ЗАПЛАЩАНЕ НА ПОЧИВКАТА В ГЪРЦИЯ?

Ето кратко видео на целия процес по резервиране на вашата почивка в Гърция:

Стъпки за резервация:
Ако вече сте се спряли на един от многото хотели, за които предлагаме оферти, единственото, което трябва да направите, е да проверите за цени и свободни места:

1. Въведете датата на настаняване и напускане, броя стаи, броя възрастни и рождените дати на децата, ако ще има дечица с вас (последното е необходимо за изчисление на възрастта им с цел ценообразуване на техния престой).

res-form-offer

2. След натискане на бутона „ВИЖ ЦЕНИТЕ“ ще ви покажем подходящи за вас помещения и възможните типове изхранване. Всички цени, които ще видите, са крайни и са образувани според данните, въведени от вас в точка 1.
buy-now
3. След като си изберете тип помещение и вид изхранване, и натиснете бутона „КУПИ“, ще ви пренасочим към формата за попълване на данните, необходими за финализиране на резервацията:
Имена на туристите на латиница
Телефон за контакт
Избор на начин на плащане

4. Към момента резервационната ни система поддържа плащане с Дебитна/ Кредитна карта, както и разплащания чрез системата на Epay.bg, както и на каси на ИзиПей в цялата страна. Поради спецификата на онлайн рзервацията времето за плащане с EasyPay е 12ч.

5. Единственото, което остава да направите след като сте заплатили резервацията си, е да разпечатате специалния ваучер, който ще получите на имейла си до 72 часа след направеното плащане, и да го предоставите на рецепцията на хотела при настаняване.
Стремежът на екипа на www.onfire.bg е винаги да предлага възможно най-изгодните оферти за почивка на потребителите си.

442407577a51ea94a8a487b05b53897a

СЛЕД КАТЕО ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ПРОСТО СИ ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ ОТ ТУК

ONFIRE.BG бе пионер на пазара за електронни оферти в изграждането на свой собствен резервационен отдел. В момента надграждаме усилията си в посока същото бързо и сигурно обслужване за почивки в Гърция чрез онлайн системата за резервации в реално време за гръцките хотели.
За нас е важно да предложим най-добрата услуга на клиентите си, за да се насладят на своята почивка, било то в България или в Гърция!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *