Ваучер за подарък – подари почивка!

Кога беше последният път когато ти подариха спомени?

Когато правиш подарък искаш той да е впечатляващ, ефектен и най-важното да остава за спомен. Поне така е при повечето хора. Onfire.bg ти дава възможност да подариш спомен и приятна емоция с ваучер за подарък!

Всеки един човек обича да пътува. На близо или далеч, за ден или седмица, всеки има своя начин да избяга от забързаното си ежедневие. За това вярваме, че иделният подарък за всеки повод е ПОЧИВКА!

В www.onfire.bg ще намериш оферти за всички хотели в България и чужбина, които предлагат най-добро съотношение цена – качество. Може да се довериш и на стотиците мнения за хотели от наши клиенти. СПА хотел във Велинград, морска почивка, уикенд в планината – при нас със сигурност ще намериш всички оферти, които биха били достойни за подарък.

Какво представлява ваучер за подарък от onfire.bg?

Ваучерът за подарък от www.onfire.bg дава възможност да подариш почивка на избран човек по няколко начина:

  • Изпращане на ваучера директно на имейл адреса на получателя
  • Разпечатай ваучера и го подари лично

Ваучерът може да е за конкретна оферта от множеството, които предлагаме, а може и да е на определена стойност, която да се използва в последствие за резервация.

Специално се постарахме ваучерът ни за подарък да изглежда прекрасно. Чудесният дизайн, комбиниран с възможността да напишеш твое персонално пожелание и да се подпишеш прави подаръкът винаги уникален.

Ето и как изглежда един ваучер за подарък във вида, в който ще го подариш:

Ваучер за подарък
Ваучер за подарък
Освен уникална визия и персонално послание ваучера за подарък съдържа и цялата необходима информация как да бъде използван.

На кратко след като подариш ваучера любимия човек трябва да се свърже с нас на посочените в него координати, да направи резервация според валидността и условията му, ние ще с погрижим за всичко останало – ще се свържем с хотела, ще потвърдим резервацията, ще изискаме най-доброто налично помещение и ще се опитаме да се съобразим с всички изисквания.

На каква стойност е ваучера за подарък?

Всъщност ти избираш стойността на ваучера. Ние не определяме размера му. Ако получателят му си избере почивка, която надвишава стойността му, просто ще доплати разликата. Ако почивката е на по-ниска стойност, ще може да използва остатъка за последващи резервации.

Какви са условията на валидност и сроковете за използване на ваучера?

Ние в onfire.bg знаем, че няма как да направиш резервация преди да подариш ваучера. В днешно време всеки си има своя график. За това даваме възможност на всеки притежател на ваучер за подарък да се свърже с нас и да направи резервация в удобен за него момент. Тук е важно да споменем, че всяка оферта си има своята валидност, и ваучерът за подарък не прави изключение. С удоволствие ще направим резервация при наличие на свободни места в срока на валидност на офертата. Ако поради някаква причина не успеем да удоволетворим желанието ще направим всичко възможно това да стане на по-късен етап или в различен хотел.

Ако ваучерът за подарък е за определена сума, то получателят му има цели шест месеца да я използва за избраната от него почивка.

Може да ние се довериш, че човекът на когото си направил подарък ще остане доволен!

 

ВЗЕМИ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК ОТ ТУК