ОПИСАНИЕ НА БАЗА ALL INCLUSIVE СЕРЕНА РЕЗИДЕНС КОМПЛЕКС

  • Закуска от 8.00 ч. до 10.00 ч., в основния ресторант, включваща:
  • Топли напитки от вендинг машина: кафе/ капучино/, мляко с какао/ кафе макиато/ 
  • Чай – билков и плодов;
  • Сок и вода от машина;
  • Прясно и кисело мляко;
  • Хляб - минимум  два вида;
  • Тестени изделия - по асортимент – закуски/ кроасани/ пържени филии;
  • Яйца -  минимум два вида – варени/ бъркани/ на очи 
  • Млечни продукти – сирена/ кашкавал и масло;
  • Колбас - кренвирши/ наденички, шунка/ бекон;
  • Мюсли и корнфлейкс;
  • Мед/ сладко/ конфитюр;
  • Сезонни зеленчуци; 
  • Сезонни плодове;
  • Обяд от 12.30 ч. до 14.00 ч., в основния ресторант, включващ:  
  • Студен блок 
  • Салатен бар предлагащ: 
  • - прясно приготвени салати от свежи зеленчуци;
  • - студени предястия;
  • - студени гарнитури;
  • - студена супа – таратор;
  • - добавки, сосове и подправки.
  • Топъл  бюфет
  • Супа - месна или безмесна;
  • Безмесни ястия - минимум два вида;  
  • Основни ястия с месо – минимум  два вида със свинско/ пилешко или друго месо;                  
  • Топли гарнитури  - от картофи/ ориз/ зеленчуци и други;
  • Паста/ макаронени изделия;
  • Топли сосове;
  • Десерти – сладкарска продукция, пресни сезонни плодове и сладолед.
  • Следобеден снак от 16.00 ч. до 16.30 ч. включващ: 
  • - топли и студени напитки; 
  • - дребни сладки и соленки; 
  • - плодове
  • Вечеря от 18.30 ч. до 21.00 ч., в основния ресторант, включваща:  
  • Студен блок 
  • Салатен бар предлагащ: 
  • - прясно приготвени салати от свежи зеленчуци;
  • - студени предястия;
  • - студени гарнитури;
  • - студена супа – таратор;
  • - добавки, сосове и подправки.
  • Топъл  бюфет
  • Безмесни ястия - минимум два вида;  
  • Ястия от риба и рибни продукти; 
  • Основни ястия с месо – минимум  два вида със свинско/ пилешко или друго месо;                  
  • Топли гарнитури - от картофи/ ориз/ зеленчуци;
  • Скара;
  • Паста/ макаронени изделия;
  • Топли сосове;
  • Десерти – сладкарска продукция, пресни сезонни плодове и сладолед.
  • Напитките към системата „All inclusive” се сервират:
  • от 12.30 ч. до 14.00 ч. и от 18.30 ч. до 21.00 ч. в основния ресторант и 
  • от 10.30 ч. до 18.30 ч. на бар „Басейн” и са:
  • - ракия, водка, джин, мастика, ром и мента - българско производство;
  • - бира - наливна;
  • - вино, бяло и червено - наливно;
  • - сокове и вода от машина;
  • - безалкохолни напитки от пост-микс, производство на „Пепси”.