Корона Хотел Слънчев бряг

Слънчев бряг

Удобства

Информация за хотела

Хотел Корона е близо до центъра на Слънчев бряг - любим курорт за семеен летен отдих на южното Черноморие в България.

Курортен комплекс Слънчев бряг е най-известният български морски курорт, отлично място за семейна почивка, за кратка ваканция, а в последните години и за целогодишен престой на българи и чужденци.

Хотел Корона се намира а 100 метра от плажа на Слънчев бряг, в непосредствена близост до ресторанти, барове и магазини, увеселителни заведения и атракции за деца и възрастни. 

Центърът на морския курорт Слънчев бряг е на 15 минути пеша от хотел Корона. Туристите, които гостуват на хотела с деца, често избират да се придвижат с атракционно влакче по алеите на комплекса.

Корона е един от елегантните хотели на Слънчев бряг, със запомняща се архитектура. Открит е за летен отдих и посрещане на туристи през 2003 година и предлага множесство съвременни удобства за пълноценна почивка.

В Хотел Корона има 188 стаи, разположени на 5 етажа.  Aсансьор,. Лоби с рецепция за тихи разговори, сейфове под наем в стаите, ресторант към хотела с 250 места, лоби бар,, басейн с шезлонги.
 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Орел Хотел Слънчев Бряг

Легендарният хотел Орел се завръща с изцяло нова визия. В самия център на Слънчев бряг и на метри от пясъчния плаж на курорта се намира емблемат ..
 

Action Aquapark Слънчев Бряг

Action Aquapark приветства летен сезон 2015 с много специални изненади и водни емоции. Разположен сред зеленина с разнообразие от атракции за цялот ..
 

Аква Невис Хотел Слънчев бряг

Хотел Аква Невис се намира в най-големия летен курорт в България – Слънчев бряг. Построен през 2012 г. в концепция SplashWord Hotel предоставя у ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!