Комплекс Тракиец

Калояново
Закуска

Удобства

Информация за хотела

Комплекс Тракиец е разположен в сърцето на Тракия, в непосредственна близост до живописното село  Житница,  на 30 км северно от Пловдив,  на 20 км. от Хисаря както и на 16км.от истрическото селище Старосел. 
 
Хотел Тракиец е идеално място за почитателите на спокойствието, далеч от градската суета. Ключът към уюта на хотела са естествените материали, пастелните цветове и дървени орнаменти, предлагащи на посетителите изискана атмосфера. 
 
Стаи Хотелската част разполага с 9 стандартни двойни стаи, 20 лукс стаи, 5 студиа и 2 апартамента. Всяка стая е климатизирана, разполага с безжичен интернет, телефон, LSD телевизор, мини бар, сешоар и панорамна тераса.  
 
Ресторант Тракиец изкушава с интересно меню, с вкусни и разнообразни специалитети, приготвени от майстори готвачи с много любов и професионализъм. Ресторант Тракиец е с капацитет от 150 места, от които 50 се намират на открито: веранда и лятна градина.  
 
ВинарнаТракиец предлага дегустация на различни вина в съчетание с гурме ястия. Залата е с капацитет 40 места и е подходяща за частни, корпоративни и лични мероприятия. 

Открит био басейн Тракиец е уникален за България, тъй като почистването и дезинфекцията му се извършва чрез електролиза и йонизация, не се използват дразнещи кожата препарати, както и хлор. Еко басейнът е с размери 8x20метра, с детски басейн и зона с джакузи, а от трите страни басейна прелива в езеро. 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!