Хотел Вароша Ловеч

Ловеч
Закуска

Удобства

 
  • Туризъм
  • Колела под наем
  • Билярд
  • Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Може да се изисква такса.
  • Колела под наем
  • Билярд

Информация за хотела

Обзаведен практично, с вкус и внимание към детайла, хотел Вароша съчетава меки и топли цветове с комфортна мебелировка и разнообразни удобства. Приятната атмосфера е доизградена с картините на известни художници, а наличието на безжичен интернет в целия хотел е удобство за нашите клиенти. Типовете помещения, еднакво подходящи както за индивидуални гости, така и за двойки, семейства с деца и организирани групи, ще задоволят всеки вкус и предпочитание.

Хотелът разполага и със стаи за домашни любимци!
 
Хотел Вароша се намира в центъра на възрожденският ловешки квартал „Вароша”, обявен за архитектурен и исторически резерват през 1968г. Cамо на метри от хотела e символа на града - Покритият мост, построен от Уста Колю Фичето. В магазинчетата на Покрития мост могат да се купят сувенири и информационни материали.
 
Тесни калдъръмени улички, уникална архитектура, разнообразни занаяти и исторически паметници посрещат жителите и гостите на Ловеч в стария квартал. „Вароша” е разходка от едно изкуство към друго. На територията му се намират над 200 исторически и архитектурни паметници от местно и национално значение: музей “Васил Левски”, Етнографският комплекс, Ловешката средновековна крепост, църквите “Успение Богородично” и “Света Неделя”, Покритият мост, сградата на училище “Йосиф I”, където е написана песента „Върви, народе възродени”, както и много домове, свързани с дейността на Васил Левски (1837 - 1873) – борец за национално освобождение от турско владичество.
 
В допълнение към удобствата, Хотел "Вароша" Ви предлага:
 
Рум сервиз
Повикване на такси
Денонощна рецепция
Пералня
Конферентна/Банкетна зала
Пакетиран обяд
Помещение за съхранение на багаж
Гладене
Факс/Копирни услуги
(Wi-Fi) – безплатен за гостите и посетителите на хотела
Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация