Хотел Park Белград

Белград
3 звезди

Удобства

 
  • Масаж (допълнително заплащане)
  • Спа & Уелнес център (допълнително заплащане)
  • Фитнес център
  • Сауна (допълнително заплащане)

Информация за хотела

Хотел Park е обновен през септември 2012 и се намира сред тучните паркове Ташмайдан и Манеж, само на 200 метра от Националната банка и други търговски и политически институции. Оживената улица Кнез Михайлова с многото магазини и барове е на 900 метра.

Най-близките автобусни и трамвайни спирки са само на 50 метра от хотела. Автобусната спирка на площад Славия е на 400 метра и предлага директни връзки до летището.

Хотелът се намира между прочутите градски площади Теразие и Славия, в самия бизнес и търговски район и на 800 метра от централната жп гара и автогара. Белградският панаир е на 3 километра.

Можете да опитате традиционни сръбски и международни спецалитети в а ла карт ресторанта. Тук можете да организирате бизнес обяди, обучения и празненства като рождени дни и коктейли.

След дълъг и активен ден можете да се отпуснете в добре оборудвания фитнес център и да се възползвате от специалните цени и намаления за сауна и масажни услуги.

Хотел Park предлага 2 конференти зали с безплатен Wi-Fi интернет и модерно технологично оборудване, и с капацитет за максимум 200 души.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!