Хотел Новиз Пловдив

Пловдив
4 звезди
Закуска

Удобства

 
  • Градина
  • Тераса
  • Туризъм
  • Сауна
  • Солариум
  • Спа & Уелнес център
  • Масаж
  • Турска/Парна баня
  • Интернет

Информация за хотела

След извършено реновиране по проект за енергийна ефективност, Новиз хотел отново отвори врати за своите гости от 18 септември 2014 г. Беше извършено цялостно обновяване, топлоизолация и шумоизолация на фасадата на сградата, обновяване на хотелските стаи и общи помещения и модернизиране на асансьора за гости. Във всички хотелски стаи ще бъдат поставени и плазмени 32-инчови телевизори. Качеството на безжичната връзка с интернет беше значително  повишено. Благодарим на всички наши клиенти, гости и партньори за разбирането Ви по време на ремонта и Ви очакваме отново с обновена външна фасада и интериор и много нови подобрения.
От месец юни Новиз хотел предлага на своите гости закуска на Блок-маса. Всички, които са си закупили нощувки с включена закуска, ще имат удоволствието да закусват сутринта от 7,30 до 10,30 ч. на нашата разнообразна блок-маса, на свежо и прохладно в терасата на ресторанта ни.
 
 НОВИЗ ХОТЕЛ е първият частен висококатегориен хотел в град Пловдив, съчетал съвременните технологии с уюта и гостоприемството.Създаден е през 1997 година и се реновира на всеки 4 години. Ние - мениджърският екип полагаме усилия гостите ни да останат доволни от пребиваването си, като с това допринасяме за успешния им делови и туристически престой в града.
Booking.com

Подобни хотели

Кепитъл Сити апартхотел Пловдив

Комплекс Кепитъл Сити Сентър Апарт Резидънс се намира в Пловдив, на 15 минути пеша от Международния панаир и Римския театър. Тук ви очакват настаня ..
 

Парк Хотел Пловдив

Закуска
Създаден, за да отговори по най-добрия начин на Вашите бизнес нужди, Парк Хотел Пловдив впечатлява с отлични условия за събитиен и градски туризъм. ..
 

Парк и Спа Хотел Марково

Закуска
Парк и СПА хотел „Марково“ се намира в подножието на митичната Орфеева планина Родопа и само на 6 километра от града на древните траки- Пловдив.   ..
 

Коментари

Diana Disheva на 18.02.2015 в 09:07
Този хотел е умопомрачаващо зле откъдето и да го погледнеш. Бяхме там на Свети Валентин с пакет включващ закуска в леглото....Ужасна закуска, ужасно легло, ужасно "спа", шумно....никога не бих повторила.
Vanya Stoyanova на 01.02.2015 в 19:00
Страхотен, уютен и спокоен хотел с много добро местоположение и отлично обслужване - на рецепция и в ресторанта! Благодарим ви!