Хотел Макси София

София
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

Mакси е един хотел в София, който предлага спокойствие и лукс в центъра на големия, забързан град. Съчетал в себе си качествата на модерен бизнес хотел и хотел, предназначен за вашата почивка, Mакси хотел в София ще Ви очарова с услугите, които предлага, перфектното обслужване и едно незабравимо прекарване.

Разположен в подножието на живописна Витоша, МАКСИ хотел София освен хотелската част предлага и жилищна такава - Green City, наречена така заради многото зеленина, с която е обградена. Целият комплекс се отличава с модерна архитектура и стилно изпълнение. Привлича както български, така и множество чуждестранни гости.

Хотелската част на комплекса Mакси София предлага настаняване в луксозни единични, двойни стаи и апартаменти, множество четиризвездни услуги и забавления. За бизнес гостите на хотела има модерно оборудвана конферентна зала и конгресен център под наем. Mакси Хотел София цени вашето време и доверие! МАКСИ София е четиризвезден бизнес хотел, предлагащ настаняване в София в стандартни, двойни стаи и апартаменти. Този хотел е идеален за провеждане на конгреси и конференции, тъй като разполага с голяма конгресна и конферентна зала в София под наем, има репутацията на бизнес хотел в София и предлага всички съпътстващи услуги за бизнес срещи и е перфектното място за Вашият празник или бизнес коктейл.
 
Хотел с вътрешен басейн

Освен гореописаните преимущества, Макси хотел в София разполага и с модерен СПА център с разнообразни процедури, терапии и възможности за отдих. Не е лесно да намерите бизнес хотел в София с басейн, а с хотел с вътрешен басейн в София се намира още по-трудно. Mакси София цени вашето време, предлагайки настаняване в София в най-добрите условия!
 
Хотел с ресторант в София

Mакси е хотел с ресторант в София, разполага с вътрешен басейн и най-добрата конферентна зала, която дава под наем. Предлага настаняване в 60 просторни стаи и бизнес апартаменти. Настаняването се извършва всеки ден след 14:00 в различни стаи.

Настаняване в стандартна двойна стая е най-честия избор на гостите. Стаите разполагат с всичко необходимо за осигуряване на комфорта на нашите гости. Също така се предлага настаняване в бизнес стаи, настаняване в VIP апартаменти Olimp и Privilege. VIP гостите предпочитат настаняване в София точно в тези стаи.

Макси хотел София разполага с 3 ресторанта и лоби бар. Ресторант МАКСИ, Ресторант ОЛИМП и Аржентинския ресторант са популярни не само сред гостите на хотела.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Бест Уестърн Хотел Европа

Закуска
4-звездният БЕСТ УЕСТЪРН Хотел Европа предлага всички услуги и удобства, очаквани от туристите и бизнес пътуващите. Удобното местоположение, луксоз ..
 

Хотел Феста София

Закуска
Хотел "Феста София" е 4-звезден хотел, който се намира в един от най-атрактивните и бързоразрастващи се бизнес райони на столицата. Разположен е на ..
 

Ливански ресторант Ориент - Феста София Хотел

Детайли   Работно време: 11:00 - 23:00 ч   40 места   100 кв.м.   Ливанска кухня   Официални вечери   Сватбени тържества в тесен кръг   Ко ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!