Хотел Карина Спа Велинград

Велинград
Закуска

Удобства

 
  • открит басейн
  • етно комплекс
  • механа

Информация за хотела

Времето във ВЕЛИНГРАД

Бутиков Етно комплекс КАРИНА е луксозен SPA комплекс в град Велинград, наскоро официално обявен за "SPA столицата на Блаканите".
 
Бутиков Етно комплекс КАРИНА е царството на топлата минерална вода и се намира сред красива иглолистна гора на 800м.надморска височина, само на 1.5км. от Велинград в посока Юндола.
 
Традиционната българска архитектура и битова обстановка с ловни трофеи, ще ви очарова и предразположи към усамотение и романтика !
 
ВЕЛИНГРАД
 
Курортът Велинград е живописно разположен между Родопите и Рила на 700 - 800т надморска височина.
 
Той е обраден с планини, ридове и красиви борови гори. Климатът му е умерено-континентален, мек, прохладно-планински.
 
Атмосферното налягане е сравнително ниско (693мм живачен стълб). Средната годишна температура на въздуха е +10 градуса. Лятото не е горещо, а зимата е умерено студена.
 
Не съществуват условия за прегравяне или изстудяване на организма. Продължителността на слънцегреенето е голяма - над 2000 часа годишно. Облачните и мъгливите дни са малко, ветровете са слаби - около 1м/с. Въздухът е чист с дъх на бор и смола. Климатичните колебания на курорта са умерени, което спомага за трениране на адаптивните възможности на организма.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел България Велинград

Закуска и вечеря
Времето във ВЕЛИНГРАД !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=' ..
 

Заревата Къща Велинград

Закуска
Заревата КЪЩА- Велинград е разположена в СПА Столицата на Балканите – Велинград. Къщата за гости се намира в новопостроения квартал във Велинград, ..
 

Хотел Зора Велинград

Закуска
Времето във ВЕЛИНГРАД !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src= ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!