Хотел Искър Говедарци

Говедарци
2 звезди
Закуска

Удобства

 
  • близо до ски писта
  • спокойно място
  • традиционна кухня

Информация за хотела

Много хора предпочитат да отседнат в Говедарци по време на своята зимна почивка, за да избегнат тълпите от туристи в планинския комплекс Боровец.Само на 2 км./и 2,5 км от Хотел ИСКЪР/ от Говедарци има изградено ски трасе с дължина от 1.5 км. Пистата се намира в близост до хижа Мечит. Снабдена е с Помагалски влек, който е дълъг 1300 м., както и с детски влек с 250 м. дължина. Пистата разполага със ски гардероб, от който можете да си вземете екипировка под наем. Има също така и чайна, разкриваща прекрасни панорамни гледки към околността.Курортното селце разполага с общо три ски писти, които се обслужват от няколко влека и се обработват със специална техника.
 
Добре дошли в семеен хотел Искър - с.Говедарци Построен през 2010 г, хотелът Ви предлага отлични условия за почивка в най-живописният дял на Рила - Мальовишкия. Говедарци е идеално място както за активен отдих, така също и за спокойно уединение сред омайната природа.Само на 2,5 км от хотела се намира и ски писта с.Говедарци. Ски пистата предлага влек с дължина 1.5 км както и детска ски писта предназначена за по-малките любители на зимните спортове.
 
Хотелът е проектиран и построен съобразно най-високите европейски изисквания за качество и стандарт. Хотелът разполага с 11 двойни стаи и 5 апартамента, луксозно обзаведени с изглед към Рила. В ресторанта с петдесет места може да се насладите на изискани ястия и вина.Голямата лятна тераса с барбекю е чудесно място за слънчевите следобеди.Вина,барбекю и българска кухня.Кухнята е традиционна, българска, като от националните ястия са популярни витата баница, зелник, киселник, котмач, каварма и др.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!