Хотел Хистори Хасково

Хасково
4 звезди

Удобства

Информация за хотела

Елегантният ресторант History е подходящо място за всякакви поводи. С преобладаваща френска и италинаска кухня и отбрана селекция от вина, вие може да се насладите на невероятната атмосфера. Ресторантът разполага с градина, в която можете да опитате богатата ни кухня, на прохлада в летните горещи дни.

Студио Ренесанс, както името предполага, е комбинация на античност с нагласа за новаторство. Тази стая предлага автентично черно дърво и всяка линия, всеки мебел и аксесоар са обмислени и не е оставено нищо излишно. Атмосферата, която ви обладава, ще ви пренесе в центъра на развитие на ренесансовото изкуство – Флоренция.

В студио Ле Фльор, вие ще почувствате свежия полъх на пролетни нюанси. Наименованието Ле Фльор (от френски Les Fleurs – цветя ) поставя тематиката на тази приятно ободрителна стая и ви оставя да се потопите в спокойствие и релаксация.

Класическа стая с две легла, двойна стая Болеро, предлага отпускаща и приятна обстановка, в която вашето уединение е гарантирано. Стаята разполага с всички необходими за един приятен престой детайли, елегантни аксесоари, модерно изкуство, дърборезба и умело съчетани цветове.

Апартамент Бохеми е блян за всеки посетител. Съчетанието на бохемски стил и естествено дърво са безспорен знак за високо качество и лукс, който стаята предоставя.

Озареният от светлина апартамент – Моцарт, не случайно носи името на един от най-великите композитори. Със своят простор, уют и невероятно съчетан стил ще допринесе за вашия незабравим престой.
Студио Романтика ще ви омае със своята прелест, в която ще се влюбите от пръв поглед и ще пожелаете да останете завинги.

Двойна стая Хистори ще ви потопи в изяществото на ренесансовата култура и стил.  Изисканият интериор ще ви предостави незабравимо усещане за лукс и спокойствие.
Ако желаете да се пренесете в романтична Италия, двойна стая Венеция ви предлага търсения комфорт и усещане. С великолепния автентичен дизайн на стая Венеция, Вие ще се насладите на гарантиран разкош и спокойствие.

В хотел – ресторант History, Вие можете да намерите място за идеална релаксация. Покрай нашият басейн, дълбок (1.70м) ще откриете модерни щатри, пирамиди, лежанки и барбарони.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!