Хотел Горски дом Трявна

Трявна
Закуска

Удобства

Информация за хотела

Горски дом – Трявна е разположен на южния склон на тревненската котловина на 620 м н.в. в махала Койчевци на 2 км над Трявна. Намира се в тихо и уютно кътче сред букова гора и обширни поляни, удобни за разходка и туризъм. Комплексът е чудесна отправна точка за много дестинации – Трявна, Дряново, Дряновски манастир; Пещерата бачо Киро; Еко пътеките над манастира; Боженци и околните гори – прекрасно място за разходки; Габрово и Етъра, наблизо се намира и старопрестолния град Велико Търново. 

Горски дом Трявна разполага с 10 стаи и един апартамент, посветени на различни теми от културното наследство на Трявна, с уникален интериорен дизайн на художничката Ади Добрева. Стаите са широки и удобни, обърнати са към Трявна и имат незабравима гледка към цялата долина и отсрещните възвишения. На първия етаж е разположено заведение за 40 човека, в което се предлага стара българска кухня. На втория етаж има многофункционална зала с 40 места с библиотека и голям детски кът за игри и развлечения. Залата бързо може да се преустрои и за други занимания – семинари, конференции, обучения, занимания по интереси.

Горски дом Трявна има удоволствието да предложи на своите гости меню с гозби от забравена стара българска кухня, специално подбрани с помощта на известната кулинарка Пенка Михова. При нас можете да опитате забравени гозби от времето на вашите баби, които са характерни за бълкарската кулинарна традиция от Трявна, Габрово и от всички краища на страната и да се насладите на подбрани вина от българските сортове грозде. Заведението на Горски дом Трявна е прекрасно място за отпразнуване на Вашите семейни и професионални празници сред уединението на природата. На гостите на Горски дом Трявна предлагаме внимателно подбрано меню, специална украса и индивидуални интериорни решения при отпразнуване на рожден ден, кръщене, сватба или друг семеен празник.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел Трявна

Хотел 'Трявна' се намира в центъра на град Трявна. Разполага с всички удобства, за да прекарате една незабравима почивка, провеждане на фирмени мер ..
 

Комплекс Хармония Трявна

Комплекс “Хармония” е спокоен и уютен малък семеен комплекс, който се намира в китното туристическо градче Трявна. Той е разположен на тиха улица в ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!