Хотел Degli Angeli Сицилия

Сицилия
3 звезди

Удобства

Информация за хотела

Местоположение

Хотел Degli Angeli 3*+ е разположен в област Бутера във Фалконара Сикула, само на няколко километра от Ликата и от Джела. От тук можете лесно да достигнете до всички забележителности на Сицилия, като в близоста са Агридженто, Пиаца Армерина.
Зеленината и морето го правят оазис на спокойствието, перфектно място за Вашата почивка.

Плажа
Хотел Degli Angeli 3*+ е разположен на плажа, директно на пясъчните дюни на Бутера. Плажа е оборудван с чадъри и шезлонги, които са безплатни за гостите на хотела.

Ресторанта
Денят е добър, когато започва с пълноценна закуска. 
В ресторанта на хотел Degli Angeli 3*+ ще намерите разнообразие от различни млека, кроасани, колбаси, сирена, сок, диетични и органични продукти.
За вечеря нашия главен готвач предлага разнообразно меню с месо и риба всеки ден, с възможност да изберете различни ястия от нашето традиционно меню със Сицилиански специалитети. Бюфета винаги е зареден с вкусни ордьоври, а гостите на хотела могат да опитат от богатата селекция на качествени вина.

Стаите
Хотел Degli Angeli 3*+  има 28 стаи, в които може да бъдат настанени до 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете. Всички са декорирани в Средиземноморски стил и имат:

климатик
телевизор
интернет
балкон

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!