Еко Комплекс Флора Паталеница

Паталеница
3 звезди

Удобства

Информация за хотела

Почивката в еко комплекс "Флора" е много повече от обикновена ваканция... Тя включва истинското удоволствие от това да бъдем близо до природата, да опознаем местните традиции и култури, да прекараме няколко прекрасни дни с хората, които обичаме, но за които не ни остава време. Заповядайте при нас и изпитайте радостта от живота!

Еко комплекс „Флора” се намира в сърцето на Родопите, на 15 км от гр. Пазарджик,  в Паталеница, едно прекрасно място с богата история.

Стаите
Този малък, очарователен хотел разполага с 6 стаи за двама, 4 стаи за трима и 3 апартамента за четирима, с изглед към планината, обзаведени по начин, който съчетава модерното с традиционно българските мотиви и цветове, с грижа за теб и твоите близки. 

Капацитететът ни е 34 места, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. Всички стаи са със собствена баня, телевизор, климатик и wi-fi. Хотелската част се отоплява с парно с био гориво, което пести енергия и запазва живота на нашата прекрасна природа.

Дружелюбният хотел
Търсите място, което да посетите със своите домашни любимци? Ние знаем каква важна част от семейството е един домашен любимец и с радост ще ви посрещнем и настаним, така че всички вие да се чувствате добре и комфортно.

Еко ресторант Флора е специално място да прекараш повече време с близките и приятелите ти, да намериш една приятна обстановка, в която да се позабавляваш, да потанцуваш, да се насладиш на богатото ни разнообразие от чай от планината. Тук можеш да избереш между различни вкусове и ястия, в чиито достойства ще се убедиш.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!