Бизнес Хотел Пловдив

Пловдив
3 звезди
Закуска

Удобства

Информация за хотела

Намиращ се в центъра на Пловдив, близо до главната улица и Стария град, бизнесхотел "Пловдив" предлага изключителен комфорт, безупречно обслужване и отлични съоръжения.

Хотелът е разположен много удобно, тъй като е в близост до Международния пловдивски панаир, Централната жп-гара и само на 10 километра от Летище Пловдив.

Стаите са оборудвани с най-новите комуникационни услуги като пряк цифров телефон, факс, компютър, принтер, скенер и копирна машина. На разположение има също безплатен високоскоростен кабелен интернет в стаите и безжичен в лобито за още по-голям комфорт.

Потопете се в атмосферата на Пловдив - Център: чудесен избор за хората, които обичат архитектура, римски останки и забележителности.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Плаза Хотел Пловдив

Закуска
Разположен на 4 км от Международен панаир Пловдив и с лесен достъп до него, хотел Плаза предлага климатизирани помещения за настаняване, а ла карт ..
 

Его Хотел Пловдив

Закуска
Хотел Его е новопостроен хотел, обзаведен по най-високите стандарти. Намира се в центъра на Пловдив, в непосредствена близост до главната улица и С ..
 

Парк Хотел Пловдив

Закуска
Създаден, за да отговори по най-добрия начин на Вашите бизнес нужди, Парк Хотел Пловдив впечатлява с отлични условия за събитиен и градски туризъм. ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!