Алуасън Хелиос Бийч Обзор

Обзор
3 звезди

Удобства

Информация за хотела

Хотел AluaSun Helios Beach с идеално местоположение в Обзор, предлага 318 стаи от различни категории, които се приспособяват към нуждите на всеки клиент. Той се състои от многобройни обекти, които допълват предложението за отдих, гастрономия, забавление и спорт. Високоскоростният Wi-предоставя на гостите интернет връзка и сигнал с най-доброто качество.

Удоволствието продължава с открит плувен басей с детска част, и напълно оборудвана фитнес зала, за да не спирате да поддържате форма. Хотелът разполага с 3 ресторанта и 3 бара, така че можете да се насладите на пълна и разнообразна гастрономическа селекция по време на почивката си. А за малчуганите Astro Club ще осигури вълшебни моменти със специално подбрани за тях занимания и игри.

Можете също така да се насладите на развлекателните програми, които включват представления и дейности за цялото семейство.

УНИКАЛНИ ПРОДАЖБЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

• Уютна и семейна атмосфера.
• Различни възможности за настаняване, адаптирани към семейства, двойки и самостоятелно пътуващи.
• Широка гама от възможности за спортуване (фитнес зала, тенис на маса, дартс и билярд)
• Гастрономия: 3 ресторанта и 3 бара
• 1 басейн с детска част
• Широка гама от развлечения и дейности

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

АлуаСън Хелиос Бийч

All Inclusive
АлуаСън Хелиос Бийч е разположен на плажа в курортното селище Обзор. Хотел АлуаСън Хелиос Бийч разполага с многобройни удобства, които д ..
 

Сунео Хелиос Бийч Хотел Обзор

Хотел Сунео Хелиос Бийч е разположен на плажа в курортното селище Обзор. Хотел Сунео Хелиос Бийч предлага на своите гости: открит басейн с бар ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!