Алфаризорт Чифлика Хотел

Чифлика
3 звезди
Закуска

Удобства

 
  • външен басейн
  • топило
  • сауна 
  • механа
  • ресторант
  • руска баня

Информация за хотела

Хотел Алфаризорт Чифлика** (бившата Веника) се намира в сърцето на Централен Балкан, до с. Чифлик, едно от най-магнетичните места в Троянския балкан. Сгушено между резерватите Кашка, Васильов и Козя стена, то е част от Национален парк "Централен Балкан". Намира се на 16км южно от град Троян, при извора на река Бели Осъм.

Благодарение на 9-те хидротермални извора в района, селото набира слава като SPA курорт и се утвърждава като лечебно-рехабилитационен център. Седем от изворите са с температура от 50-61 градуса, нискоминерализирани и слабо алкални, а два са с нерадонови води. В близост до хотела се намира термален извор с гореща минерална вода 52°, извираща от дълбочина 1000 метра, с лечебно - профилактичните свойства, подобни на минералната вода в курортите Горна Баня, Банкя, Хисар, Момина Чешма и Вършец.

Алфаризорт Чифлика** се намира на 30 минути с кола от седалковата въжена линия и ски пистата на Беклемето. Отстои на 210км от София и 130км от Пловдив, а от близките градове Ловеч е на 52км, Севлиево – 72км, Плевен – 88км, Габрово – 100км, Враца – 155км.

Хотелът има нов собственик и нов мениджмънт. Всички стаи са изцяло реновирани.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Съгласен съм onfire.bg да използва посочените от мен данни за обратна връзка и последваща комуникация

Подобни хотели

Хотел Дива Чифлика

Закуска
КАПАЦИТЕТ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ: Двойна стандартна стая :  Минимално настаняване - двама възрастни Максимално настаняване - двама възрастн ..
 

Парк Хотел Фея и Спа Чифлик

Закуска
КАПАЦИТЕТ НА НАСТАНЯВАНЕ ДВОЙНА СТАЯ БЕЗ/С ТЕРАСА Максимално настаняване на двама възрастни и едно дете В курортното село Чифлик, където всъ ..
 

Коментари

Все още няма добавени коментари. Ти можеш да напишеш първия!