ХОТЕЛИ В Гърция

Закуска
Закуска и вечеря
Пълен пансион
All Inclusive
Ultra All Inclusive
All Inclusive Unlimited-Luxury

Kavala

Да прекараш летните месеци на море в Гърция е едно изключително приятно, вълнуващо, вкусно и незабравимо преживяване. Средиземноморският климат, морската кухня и уникалната гръцка атмосфера и настроение, които царят навсякъде, превръщат нашата съседка в притегателен център за много туристи от цял свят. Неслучайно, все повече българи се насочват да прекарат своите летни почивки в Гърция.
Една от най-предпочитаните гръцки дестинации е град Кавала. Освен, че е разположен на залива Кавала и предлага чудесни условия за плажуващите, градът е и център на много забележителности, които си заслужава да посетите. Такива са, например, къщата на Мохамед Али, църквата Дева Мария, Аквадукта, Крепостта и др.
Когато планирате своята почивка на Кавала, не подценявайте избора на подходящо място за настаняване. Onfire.bg предлага едни от най-добрите оферти за Кавала, които са съобразени с нуждите и желанията на почиващите. Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящото за вас: от стандарни хотели до луксозни и модерни места за настаняване, които ще превърнат вашата почивка в нещо наистина забележително.